Informatie

Op deze pagina hebben we wat algemene informatie over een tatoeage en de nazorg van je tatoeage voor je verzamelt.

Een nieuwe tatoeage is vergelijkbaar met een schaafwond. Slechte verzorging en onhygiënische behandeling kunnen wondinfecties en littekenweefsel veroorzaken. Bovendien kunnen wondinfecties tot een minder mooie tatoeage leiden. Als je de tatoeage goed verzorgt, duurt het twee tot zes weken tot de wond genezen is.

Zorg er bijvoorbeeld ook voor dat je de tattoo insmeert met een hoge factor zonnecrème als je graag de zon in gaat. Ga niet pulken, krabben, zwemmen, sauna, baden of de zon in. Wij doen ons best om een mooie creatie op jou lijf te zetten dus wij verwachten dat je deze creatie ook goed verzorgd. Wees zuinig op jou tattoo !!!!

De tatoeëerder geeft schriftelijke en mondeling uitleg over de nazorg van tatoeages. Lees dit goed door zodat je optimaal en zonder problemen van je tatoeage genieten.

Het aanbrengen van tatoeages brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom dat je goed bent uitgerust en genoeg hebt gegeten. Stel de tatoeëerder op de hoogte van eventueel medicijn-gebruik, huidproblemen, allergieën, epilepsie en overgevoeligheidsreacties.